Comunitate

Comunitatea are un rol important în aprofundarea învățăturilor. Numărul nostru este în creștere de la an la an, mergem împreună pe acest drum și ne susținem reciproc de fiecare dată. Ne poti gasi pe grupul de facebook aici sau pe grupul de whatsapp aici.

Poți da like la pagina noastră de facebook și să urmărești posturile pe care le publicăm acolo.

Vezi aici calendarul evenimentelor noastre. În perioada septembrie – octombrie 2020 avem trei cursuri ACI care vor fi predate de Gabriela Bălan. Vezi aici ce este ACI – Assian Classics Institute, originea, lineajul cursurilor predate, de la Buddha, la Maestrul Je Tsongkapa, la Pabonka Rinpoche, Geshe Michael Roach – Geshe-la, Lama Dvora, Gabriela Bălan.

În București grupul de studiu a luat naștere după prima vizită a lui Geshe Michael Roach în România, la finalul anului 2014. Studiem cursurile ACI incă din 2015. Avem întâlniri periodice pentru studiu și suport pe baza acestor cursuri.

Vezi aici cum aplicăm Dharma la nivel personal.

Mai jos gasesti căteva imagini de la câteva întâniri ale grupului nostru. Adresa fizică (acum ne vedem doar online, prin zoom) unde avem intalnirile sau cursurile o gasesti in pagina de contact sau in subsolul fiecarei pagini.

Poți ține legătura cu noi dacă te abonezi (în subsolul fiecărei pagini din site) la cele cateva anunțuri pe care le facem lunar.

 

Galerie Foto

Conferinta despre Fericire 25 ianuarie 2020

Conferinta despre Cuplul Spiritual 26 ianuarie 2020

Secret santa 2018

Teaching ACI4

Retreat la Moeciu