Implică-te!

► Cursurile Dharmakaya pot fi vizionate gratuit de către oricine, cu toate astea recomandăm să ajungi la evenimente, pentru că predarea se face în mod tradițional pe cale directă. Măsura în care putem continua aceste studii în România depinde în totalitate de suportul tău.

► Toate evenimentele grupului sunt sustinute prin donatii. Nu avem o recomandare anume, poate sa fie o suma de 20 de lei / intalnire, poate fi mai mult (ne-ati ajuta pe noi dar si pe voi – ceea ce dai, primesti) sau chiar mai putin (oferim si burse de studiu – vezi mai jos). Aceasta donatie acopera costul infrastructurii web, al spatiului unde ne intalnim iar restul banilor vor sprijini alte proiecte legate de Dharma nationale sau internationale.

► Donatiile vor fi facute in contul Revolut Dharmakaya Romania .Va rugam sa adaugati nr de telefon 0742338454 in contul Revolut. Toate tranzactiile vor fi transparente si vor vizibile de catre fiecare dintre voi. Cine nu dispune de Revolut donatiile se pot face in sala de curs, sau altfel.

► Persoanele care momentan nu dispun de fonduri necesare contribuției de participare (studenți, persoane fără un loc de muncă, șamd.) dar își doresc să participe, sunt încurajați să contacteze organizatorii.

► Dacă îți este folositoare activitatea noastră de studiu, poți face o donație și către cei care susțin promovarea acestor învățături în lumea din care facem parte!

Donează către centrul EhVam!

Donează către proiectul ACIP!

Donează către ACI România!