Rugăciuni budiste

Rugăciunile pe care le veți găsi pe această pagină reprezintă practică zilnică a celui care se află pe calea budistă.

Aceste rugăciuni vin pe o linie autentică de mari maeștri începând de la Buddha.

Scopul lor este să producă schimbări interioare profunde celui care practică cu seriozitate și sinceritate. De asemenea ele ajută practicantul să-și deschidă inima și compasiunea față de toate ființele care se află în lumea ce-l înconjoară și plantează semințele pentru a-l întâlni pe acel învățător care să-l conducă pe calea spre iluminare.

Practica este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a ne crește înțelepciunea și abilitățile spirituale.

Orice rugăciune spusă este goală de orice natură și ceea ce dă amploare binefacerii pe care o acumulăm atunci când o rostim, este motivația noastră sinceră de a parcurge această cale pentru a ajunge la iluminare și astfel să putem să scoatem toate ființele din suferință.

Dorim să subliniem faptul că, deși înregistrările și materialele scrise pot fi extrem de utile, este esențial pentru practicanții budiști serioși să se întâlnească și să studieze direct cu un profesor calificat, care poate oferi îndrumările și instrucțiunile personale ale liniei.

Învățăturile despre aceste rugăciuni le puteți găsi pe site, la pagina ”Învățături”. Parcurgând cursurile pe care le organizăm, veți înțelege mai multe despre cum folosim puterea acestor rugăciuni.

Pentru informații imediate despre aceste rugăciuni și cursurile aferente, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact aflat pe site. Află ce evenimente facem aici: https://dharmakaya.ro/calendar-evenimente  

 

🙏 Rugaciuni


🙏 Rugaciuni