Ghidul noilor veniți

Imediat după ce ați intrat în aceasta comunitate veți observa că suntem organizați în mai multe grupuri si liste, specifice uneori unui scop anume.

Această pagină are ca scop clarificarea informației despre aceste grupuri din acestă comunitate – Dharmakaya (cursuri ACI), dar si din comunitatea soră, Diamond System România (cursuri DCI).

Grupurile comunității Dharmakaya:

dedicată studiului textelor străvechi budiste – școala madhyamaka prasangika, curentul Gelugpa fondat de Maestrul Je Tsongkhapa.

Pentru minte

 1. grupul de Facebook ❤️ACI Dharma ❤️- rolul lui este să ne susținem unul pe celălalt, să punem întrebări despre cursuri și învățături.
 2. grupul de Whatsapp 💡Dharmakaya-AciDharma💡 – rolul lui este să ne susținem unul pe celălalt, să punem întrebări despre cursuri și învățături.
 3. pagina oficială de 🙏 Facebook  Dharmakaya 🙏-  rolul acesteia este de a ține legătura cu grupul, de a ține comunitatea strânsă în jurul ideii de Dharma și învățături spirituale.
 4. grupul de Whatsapp 🔥 Fire Puja 🔥- rolul lui este să practicăm Dharma zilnic, să ne purificăm karma și să organizăm periodic aceste ritualuri de purificare prin arderea simbolică a semințelor negative.

Pentru corp

 1. grupul de Whatsapp 🧘🏾Yoga Challenge 🧘🏾- rolul lui este să susținem practica Dharma prin mișcare și flexibilitatea corpului, știm că Yoga sau alte sporturi, ajută la echilibrul energiei noastre, ajută la colectarea energiei în canalul central, devenind plini de compasiune și mai deschiși înțelepciunii

Grupurile comunității Diamond System:

dedicate lucrului practic cu tiparele mentale, in sistemul DCI, fondat de Geshe Michael Roach

Pentru colegii noi 

 1. site-ul 💎 Diamond System 💎 – rolul acestuia este de a iniția colegii noi în înțelegerea succesului (în business, în carieră etc) folosind ceea ce noi numim tipare mentale
 2. grupul de Whatsapp ☕ Super Coffee Meditation 🧘 – rolul lui este să ne susținem în practicarea sistemului (DCI) și plantarea semințelor pozitive pentru a atinge succesul în orice domeniu (business, carieră, relații împlinite, sănătate, liniștea minții, înțelepciune, dorința de a fi supererou).
 3. pagina oficială de facebook 💎 Slefuitorul de Diamante 💎 –  rolul acesteia este de a ține legătura cu grupul, de a ține comunitatea strânsă în jurul ideii de semințe și a acestor învățături
 4. grupul de facebook  💎 Diamond System România 💎- rolul lui este să practicăm zilnic cei patru pași, să înțelegem că pentru a obține orice trebuie să dăruim noi întâi.
 5. grupul de facebook Comunitatea Slefuitorilor Online

Pentru colegii mai avansați 

 1. grupul de Whatsapp 🔥 4 super Puteri 🔥 – rolul lui este să avem unde să folosim cele patru puteri de dezactivare a semințelor negative pe care le plantăm zilnic.
 2. grupul de Whatsapp 🦁 LionDance Challenge 🦁 – rolul acestuia e de a practica meditația cu același nume

Grupuri din țară care practică sistemul

 1. comunitatea Facebook din Bucuresti
 2. comunitatea Facebook din Cluj-Napoca
 3. comunitatea Facebook din Râmnicu Vîlcea
 4. comunitatea Facebook din Brăila si din Galați
 5. comunitatea Facebook din Brasov
 6. comunitatea Facebook din Sibiu
 7. comunitatea Facebook din Constanța