Multumim pentru inscriere la curs

Cursurile vor începe pe data de 25 Ianuarie și se vor desfasura săptămânal, Marți seara, de la ora 19.00 la ora 21.00 – vezi și Calendar evenimente 

Te rugăm să verifici periodic adresa ta de e-mail, vei primi mai multe informații despre curs.

► Toate evenimentele grupului, precum acesta, sunt susținute prin donații. Nu avem o recomandare anume, poate să fie o sumă de 220 de lei (11 lectii x 20 lei), poate fi mai mult (ne-ați ajuta pe noi dar și pe voi – ceea ce dai, primești) sau chiar mai puțin (oferim și burse de studiu – vezi mai jos). Aceasta donație acoperă costul infrastructurii web, [al spațiului unde ne intâlnim – dupa pandemie] iar restul banilor vor sprijini alte proiecte legate de Dharma naționale sau internaționale.

► Donațiile vor fi făcute în contul Revolut Dharmakaya Romania , vă rugăm să adăugați nr de telefon 0756 433 608 (numărul Liviei Soare – @livia23j4 ) în contul Revolut. Toate tranzacțiile vor fi transparente și vor vizibile de către fiecare dintre voi. Cine nu dispune de Revolut donațiile se pot face în sala de curs sau prin alte metode (IBAN).

► Persoanele care momentan nu dispun de fonduri necesare contribuției de participare (studenți, persoane fără un loc de muncă, șamd.) dar își doresc să participe, sunt încurajați să contacteze organizatorii.

► Locația seminarului – online prin zoom

► În general oferim înregistrările video ale lecțiilor precum, materialele scrise, prezentările. Și acest seminar va fi publicat după prelucrare pe site la capitolul corespunzător.

Pentru alte informații:
Cristiana Oprea, 0727 410 737,
Liviu Taloi, 0745 289 583,