Cine conduce într-adevăr lumea? Poate că ne conduce ADN-ul din celulele corpului nostru. Poate că sunt politicienii – sau oamenii de la putere. Poate că sunt doar bani. Sau poate există o cauză mai profundă sub toate acestea.

Cauza tuturor cauzelor. Poate că sunt doar toate actele de bunătate pe care le-am făcut vreodată pentru alții.

În cel de-al 26-lea retreat al seriei noastre despre Pașii către Iluminare, vom continua “Darul Eliberării Pus în Palma Ta” de Pabongka Rinpoche, una dintre cele mai importante cărți scrise vreodată în Tibet. Geshe Michael Roach se va concentra asupra modurilor complexe de funcționare a karmei și despre modul în care o putem folosi pentru a realiza o viață grozavă.

Aflați învățăturile antice despre cele Patru Legi ale Karmei și cele Zece Karme Bune pe care le-am auzit în DCI și alte programe predate de Geshe Michael.

Acesta este al 26-lea retreat al Pașilor pe Cale (Lam Rim). Poți vedea toate celelalte retreaturi făcând click aici: Steps to Enlightenment Course Series (Seria cursurilor – Darul Eliberării Pus in Palma Ta). Vezi toate traducerile facute de grupul nostru aici: https://dharmakaya.ro/seria-darul-eliberarii