Cea mai bună și singura protecție reală pentru această viață și mai presus este să ai o karma bună. Premium Best Karma este singurul lucru care îți aduce bogăție, dragoste, sănătate, pace și capacitate de a ajuta alți oameni. 2500 de ani de studii ale minții și legilor acțiunilor și ale consecințelor acesteia, realizate de o linie neîntreruptă de mari profesori, o confirmă. În această retragere învățăm cum să creăm cea mai bună karma bună în cel mai rapid mod posibil, tehnici care nu au preț pentru tine, familia ta și lumea. În acesta retragere veți învăța să: fiți mereu gata să faceți călătoria necunoscută care poate lovi oricând, cum să scăpați de karmele rele și de obstacolele care vă blochează obiectivele.

Geshe Michael Roach continuă celebrul Dar al Eliberării, o expoziție a tuturor pașilor către iluminare scris de Pabongka Rinpoche (1878-1941). Aceasta este una din cele mai mari cărți care au fost scrise vreodată, după spusele lui Geshe Michael.

Acesta este al 22-lea retreat al Pașilor pe Cale. Poți vedea toate celelalte retreaturi făcând click aici: Steps to Enlightenment Course Series (Seria cursurilor – Darul Eliberării Pus in Palma Ta). Vezi toate traducerile facute de grupul nostru aici: https://dharmakaya.ro/seria-darul-eliberarii

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLb771hFqA1oQNrXnFxz1qVvPgDrCFL-mt